Shakira Türkiye'ye geliyor, biletleri satışa çıktı

Shakira Türkiye’ye geliyor, biletleri satışa çıktı

Shakira Türkiye’ye geliyor, biletleri satışa çıktı . Shakira, 3 Haziran’da başlayacak olan Dünya turnesi “El Dorado” içinde 11 yılın ardından tekrar İstanbul’a geliyor. Bugüne kadar 12 Grammy Ödülü alan Shakira, 11 Temmuz, Çarşamba akşamı Vodafone Park’ta sahneye çıkacak.

40 bin kişi kapasiteli Vodafone Park’ta sahneye çıkacak Shakira’nın biletleri satışa sunuldu. Shakira’nın İstanbul konseri bilet fiyatları: 162,00TL – 213,00TL – 315,00TL – 416,00TL – 572,00TL.
“Waka Waka”, “Whenever Wherever” gibi hit parçaları ile hala müzik listelerinde yer alan 41 yaşındaki Kolombiya’lı sanatçının sahne önü 780,00TL, VIP biletleri ise 1555 TL olarak belirlendi.

Shakira Türkiye’ye geliyor, biletleri satışa çıktı

İstanbul’daki ilk konserini 2007 yılında veren Shakira, konser esnasında Türkiye’deki hayranlarına, “İtiraf etmeliyim ki kendimi dünyadaki en şanslı kadın olarak hissediyorum bu akşam. Dünyadaki her sanatçı burada olabilmek, bu harika şehirde, boğazın yanında sizlere şarkı söylemek için para verebilir. Burada olduğum için çok ama çok mutluyum, çok teşekkür ederim bunun gerçekleşmesine izin verdiğiniz için” ifadelerini kullanmıştı.