2018 yılı için alternatif seyahat noktaları

2018 yılı için alternatif seyahat noktaları

2018 yılı için alternatif seyahat noktaları. TripAdvisor 2018’de dünyada trend olan seyahat destinasyonları listesini Travellers Choice Awards (Gezginlerin Seçimi Ödülleri) ile seçti. 2002 yılından beri verilen Travellers Choice Awards ödülleri TripAdvisor’ın verebileceği en yüksek ödül.

Tüm dünyadaki gezginlerden gelen yorumlar ve görüşler doğrultusunda her yıl verilen ve seyahat sektöründeki tek ödül olma özelliğini taşıyan bu ödüllerle, hizmet, kalite, müşteri memnuniyeri, oteller ve konaklama tesislerinden varış noktalarına, gezilecek yerlere kadar çeşitli alanlarda iyilerin iyisi seçilmekte…

2018 yılı için alternatif seyahat noktaları

Travellers Choice Awards ödülünü kazananlar her yıl milyonlarca TripAdvisor üyesinin görüşleri doğrultusunda seçilmekte. Travellers Choice ödülleri yalnızca popüler rotalar değil, gezginlerin tekrar gittikleri, gerçekren istisnai güzellikteki yerleri de ortaya çıkarıyor.

2018 yılında bu destinasyonlarda Kazablanka, Fas’ın tarihi ve hareketli sokakları ve okyanus kıyısındaki sakin Nerja şehrini örnek olarak gösterilebilir. 2018 yılında dünyada eb çok yükselen seyahat destinasyon listesi….

Ishigaki – Japonya
Kapaa – Hawai, ABD
Nairobi – Kenya
Halifax – Yeni İskoçya, Kanada
Gdansk – PolonyaSan Jose – Kosta Rika
Riga – Letonya
Rovinj – Hırvatistan
Nerja – İspanya
Kazablanka – Fas